B&B Brookerhof

B&B Brookerhof is een sfeervolle plek om te verblijven in Zuid- Limburg. 

De eigenaren waren toe aan een professionele website waarbij hun mooie beelden goed tot zijn recht kwamen.

Het doel van de website is om boekingen te genereren, maar ook om gasten naar door te verwijzen. Zo bouwen we mooie overzichtspagina’s van de kamers, een pagina met boekingsmogelijkheden en een overzichtspagina van wat er te doen in de omgeving.

Trots als een pauw op onze mooie, professionele website die met veel geduld en inzicht door Jessica is gebouwd! Ook na afronding van de werkzaamheden blijft Jessica betrokken bij het goed functioneren van de website door regelmatig controles uit te voeren. Dagelijks onderhoud is daardoor niet nodig (een hele zorg minder!) en hebben we eens een vraag of moet er een aanpassing worden gedaan, dan biedt Jessica ondersteuning. Zo kunnen wij blijven doen wat we leuk vinden; gasten een fijne tijd bezorgen in Limburg.

Inge en Michel

B&B Brookerhof

Ben jij ook toe aan een website die bij jou past en voor je werkt?

Contact Jessica