Karlijn van Leeuwen Fotografie

Karlijn is een fotograaf voor gezinnen, bedrijven en bruiloften. Ze werkt als fotograaf naast haar vaste baan.

Ze wilde beter worden gevonden in de omgeving en een professionele one page website zodat mensen ook contact met haar kunnen zoeken en haar prijzen kunnen bekijken.

Ze trekt veel leads aan via Instagram, maar merkte dat het wel erg handig is om een website te hebben met meer informatie en ook om naar door te verwijzen.

In de toekomst gaat Karlijn middels mijn video uitleg de website zelf uitbreiden met meer pagina’s, zoals een portfolio.

Jessica heeft voor mij een onepager gemaakt. Na een korte intake, wist ze snel mijn wensen en ideeën om te zetten in een mooie eerste opzet. Vervolgens heb ik uitgebreid feedback kunnen geven en binnen no-time was de website helemaal in de stijl en vorm die bij mijn bedrijf past. Met de instructievideo’s die ze tevens voor mij opnam, kan ik nu zelf de pagina onderhouden en uitbreiden. Jessica werkt snel, accuraat en het contact verliep heel soepel. Absoluut een aanrader!

Karlijn van Leeuwen

Fotograaf

Ben jij ook toe aan een website die bij jou past en voor je werkt?

Contact Jessica