Sfeertuinen

Bastiaan is hovenier en heeft super veel mooie beelden van zijn tuinen laten maken. Op de oude website kwamen ze niet goed tot zijn recht. Ook had hij deze website bij een ander bedrijf in beheer en hij wilde zelf meer aanpassingen kunnen doen.

We hebben gekozen voor grote beelden zodat de sfeer goed zichtbaar is.

De website is gemaakt met de Divi builder zodat Bastiaan ook zelf makkelijk blogs erop kan zetten en foto’s kan wijzigen bijvoorbeeld.

Jessica van JessWebdesign maakte van mijn oude website in sneltreinvaart een nieuwe website! Het proces verliep heel vlot en er was duidelijke communicatie. Het gebruiksgemak en de look en feel van de website is sterk verbeterd. Jessica had leuk ideeën voor het ontwerp! Mijn website is nu ook mobiel vriendelijk en dat heeft ook duidelijk invloed op de positionering in de google zoekresultaten. Kortom, ik ben erg tevreden en kan haar iedereen aanraden.

Bastiaan

Sfeertuinen

Ben jij ook toe aan een website die bij jou past en voor je werkt?

Contact Jessica