Touch interieur

Jaimy is coach voor vrouwelijke interieur ondernemers. Ze had zelf al een website staan, die had zij zelf in elkaar gezet met Divi. Op dit punt in haar bedrijf sloot deze niet meer aan bij wat zij uitstraalde.

Ik nam alle pagina’s onder handen en bouwen ze opnieuw op, overzichtelijk met de juiste CTA’s.

Ik werkte met duidelijke secties op de pagina wat voor een betere leesbaarheid zorgt.

Ik verkleinde alle afbeeldingen, zodat we website sneller laad, wat goed is voor de vindbaarheid. 

En ik zorgde voor een duidelijke footer en menu.

Haar website heeft nu een professionele uitstraling. Wat ook helemaal past bij wie zij is.

Jessica heeft mij geholpen met het bouwen van mijn online leeromgeving en het herontwerp van mijn website. Ik heb dit ervaren als een hele prettige samenwerking. Jessica werkt gestructureerd, komt afspraken na en is goed benaderbaar. Ik ben ontzettend tevreden over wat zij heeft neergezet! Dank je wel Jessica!

Jaimy

Ondernemerscoach

Ben jij ook toe aan een website die bij jou past en voor je werkt?

Contact Jessica