Jessica, creatieve webdesigner & interieurlover

Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben als officemanager was het tijd voor wat nieuws. Ik werkte veel mee bij het vernieuwen, beheren en optimaliseren van nieuwe websites en merkte dat ik hier heel blij van werd. Dat is wat ik wilde! Websites bouwen en creatief bezig zijn. Ik zei mijn baan op en startte met de opleiding tot Technisch VA waar ik alles leerde over wat er mogelijk is in de online wereld. Van e-mailmarketing, betalingssystemen, online leeromgevingen tot het bouwen van websites. Ik heb hier enorm veel geleerd, maar ik wilde meer. Iets waar ik meer mijn creativiteit in kwijt kan. En ik ging mij specialiseren in webdesign. Mooie stijlvolle websites bouwen die helemaal past bij de huisstijl, maar dan wel een slimme website die gekoppeld is aan verschillende software programma’s en integraties.

Over Jessica

Dit is mijn missie!
Om zoveel mogelijk ondernemers in te laten zien dat je jouw website slimmer kan inzetten om van jouw leads echt klanten te maken!

One page voor ondernemers

Mijn grote passie is interieur. Toen ik verhuisde naar Zuid-Limburg hebben wij een oude koeienstal omgebouwd tot een heerlijk woonhuis. Het was fantastisch om deze ruimte helemaal zelf in te richten en hier mijn creatieve ideeën kwijt te kunnen. Ik woon hier nu alweer een aantal jaren met mijn man en drie kinderen. Zuid-Limburg is natuurlijk dé plek voor prachtige wandelingen door het heuvellandschap of om op het terras met een kopje thee van het mooie uitzicht te genieten. Ik vind het ook heerlijk om af en toe Zuid-Limburg om te ruilen voor een stedentrip of in de zomer met mijn gezin te gaan kamperen.

Jessica heeft mij geholpen met het bouwen van mijn online leeromgeving. Ik heb dit ervaren als een hele prettige samenwerking. Jessica werkt gestructureerd, komt afspraken na en is goed benaderbaar. Ik ben ontzettend tevreden over wat zij heeft neergezet! Dank je wel Jessica!

Jaimy Schenk

Touch Intertieur

Creatief bezig zijn, daar word ik blij van. Of dit nu het bedenken is van creatieve ideeën voor mijn huis of knutselen met mijn kinderen. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het creëren van nieuwe dingen zoals het maken van kransen en decoraties, het pimpen van een kinderkeukentje of mij verliezen in Canva. Daarom voel ik me helemaal in mijn element bij het creëren en bedenken van nieuwe websites. Ik ben ook voortdurend bezig mezelf op dit gebied verder te ontwikkelen, zodat ik steeds meer complexe ontwerpen kan realiseren.

One page voor ondernemers

Leuke weetjes over mij

Ik ben een echte interieurlover en altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om mijn huis en thuiswerkplek nog gezelliger te maken.

Ik hou van hardlopen en wandelen, heerlijk door het heuvellandschap van Zuid Limburg of in de bergen van Oostenrijk of Italië

Koffie gaat er echt niet in bij mij

Dat Limburgse dialect blijft een dingetje, want ik kom oorspronkelijk uit Zuid Holland

Ik ruim iedere dag mijn bureau leeg, ik hou van een clean desk. Dit geeft mij rust en zo kan ik het beste werken.

Wil je meer weten over mij of samen aan de slag met jouw website? Neem contact met mij op en dat drinken we digitaal een kopje thee!

Contact Jessica